Neem contact met ons op, als je een vraag hebt, een afspraak wil maken of een samenwerking wilt.

Vul onderstaand contactformulier in, en we antwoorden zo snel mogelijk: 

DSGbeauty
Voor meer informatie, de laatste aanbiedingen
en een afspraak maken via DM

Disclaimer:
DSGbeauty.nl is een website ter promotie en onderbouwing van een beautysalon en diens behandelingen.
Regelmatig verschijnen hier diverse behandelingen en artikelen met producten die DSGbeauty zelf uitvoert en zelf hebben gekocht of verkocht.
De berichten op DSGbeauty.nl zijn allemaal zelf bedacht en geschreven.
Alleen als je overlegt met DSGbeauty, dan mogen er berichten gekopieerd of onder een andere naam gepubliceerd worden.
Alle producten test DSGbeauty persoonlijk eerst een aantal dagen/weken en vaak komt er dan een review online. De berichten die DSGbeauty plaatst bevatten onze ervaring over een product of gebeurtenis.
– Soms word er op DSGbeauty een win actie geplaatst, dit doe we voor jullie onze volgers, zodat jullie ook kunnen ervaren hoe leuk een product kan zijn.
DSGbeuaty is niet aansprakelijk voor (1) verloren-, vernietigde- of te laat aangekomen aanmeldingen; (2) typfouten of wijzigingen in winacties;
(3) beschadigde producten of producten die niet functioneren naar behoren (al dan niet defect door levering); (4) levertijden of levergarantie en
(5) technische problemen of invloed van derden die de winactie verhinderen of oneerlijk maken of die trekking, levering en/of correspondentie onmogelijk maken.

Je maakt alleen kans op de prijs wanneer je aan de gestelde voorwaarden voldoet. Is dit niet het geval, dan wordt je uitgesloten van deelname.
De winnaars worden per mail of PB (in het geval van social media) gecontacteerd. Zorg er voor dat je binnen 48 uur antwoord en indien nodig je adres doorgeeft. Anders behouden we ons het recht voor een nieuwe winnaar te kiezen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de toegang en het bijhouden van je mailbox en PB’s.
Helaas maken wij geen winnaars openbaar bekend niet iedereen vindt het (om verschillende redenen) prettig dat zijn/haar naam openbaar genoemd wordt. Helaas vinden sommige niet-winnaars het nodig om de winnaar te bestoken met berichten. Mochten wij hier melding van krijgen, wordt je uitgesloten van deelname aan eventuele toekomstige winacties.
Daarnaast is het met de komst van de nieuwe privacywet en AVG ook niet meer toegestaan.

– Op DSGbeauty.nl verschijnen soms betaalde samenwerkingen, gesponsorde artikelen of andere manieren van samenwerkingen.

Aan de inhoud van DSGbeauty.nl kunnen geen rechten worden ontleend.
Wij zijn niet verantwoordelijke voor directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van DSGbeauty.nl.

Deze website maakt soms gebruik van advertenties en affiliate links. Het bekijken en aanklikken hiervan kost jou niks, maar mocht je wat aanschaffen via zo’n link dan verdienen wij hier commissie over.
Dank jullie wel!