Heb je binnenkort een feestje en wil je je make-up laten verzorgen door een professionele visagiste? Voor een goede make up behandeling moet je bij DSGbeauty zijn. Ga je trouwen en ben je op zoek naar een stralende bruidsmake-up? Maak een afspraak om een make up behandeling te laten doen.

Visagist nodig? Bij DSGbeauty ben je op de goede plek als je een visagist wilt boeken voor verschillende opdrachten: heb je een feest, bruiloft, trouwfeest of gewoon voor de fun, maak dan een afspraak.

Er piekfijn uitzien, kan met de make up behandelingen van DSGbeauty.
Met deze behandelingen, wordt je gezicht stralend mooi gemaakt.
We zorgen ervoor dat je wenkbrauwen geëpileerd worden, je wimpers en wenkbrauwen geverfd worden en je gezicht wordt volledig opgemaakt.

Bruidsvisagie / Bruidsmake up: professioneel
Bruidsmake-up:
Op deze bijzondere dag zal je er zeker prachtig uitzien. Je kan naar onze salon komen of we komen bij je thuis of naar de trouwlocatie. De jurk en het kapsel zijn hierbij heel belangrijk, maar vergeet vooral de bruidsmake-up niet. De bruidsmake-up is de finishing touch en zal je de hele dag laten stralen.
Bij de make-up moet je je vooral prettig voelen. Je bruidsmake-up moet niet alleen bij de trouwjurk passen, maar vooral ook bij je persoonlijkheid.
Het is niet de bedoeling dat je de foto’s terug kijkt en jezelf niet eens herkent.
De trouwdag:
Op de trouwdag kan je naar de salon komen of wij komen naar de afgesproken locatie, ook mogelijk om aan huis te laten doen, en de make-up aan te laten brengen, zoals afgesproken. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om de moeder, schoonmoeder, vriendinnen of andere familieleden op te maken.

Wil je extravagant neem dan een volledig arrangement.
In dit geval is een visagst de hele dag als persoonlijke visagiste “om je heen”.
Dit is vooral aan te raden als je tijdens de dag regelmatig een touch-up wilt, voor de fotoreportage, na een grootschalige receptie of voor een feestavond programma met misschien wel een andere trouwjurk.
Voordeel hiervan is dan dat ook je moeder(s), vriendinnen of familieleden geholpen kunnen worden.

Er zijn verschillende arrangementen om je bruidsmake-up te verzorgen; aan jou de keuze voor een halve dag programma (eventueel ook een moeder, zus of getuige) of een volledig dag programma.
Onze tarieven voor bruidsmake-up voor je bruiloft liggen tussen de € 125 en € 150,- (in de randstad). Altijd inclusief  een proefmake-up zo’n 6 weken van te voren.
En overweeg je ook bijvoorbeeld je moeder, schoonmoeder, zussen, vriendinnen of getuiges op te laten maken? Laat ons dat weten; we bieden dan graag een interessant tarief.
Bruiloftgasten opmaken is altijd leuk en gezellig om te doen zodra we met de bruid klaar zijn.

Make up behandelingen professionele visagie:

– Wenkbrauwen epileren:
Hierbij wordt er door het gebruik van een pincet een model gecreëerd in de wenkbrauwen en hierbij de overtollige haartjes verwijderd.
Er wordt gekeken naar de gezichtsvorm om zo de perfecte vorm en model van de wenkbrauwen te creëren.

– Wenkbrauwen verven:
Wenkbrauwen zijn enorm bepalend voor je looks.
Wij geloven in de kracht van de natuurlijke wenkbrauw.
Iedere wenkbrauw kan een wow brow zijn, maar daar heeft de natuur wel een beetje hulp bij nodig.
Wenkbrauwen zijn erg bepalend voor de gezichtsuitdrukking.
Het verven van de wenkbrauwen zorgt ervoor dat deze meer opvallen en beter bij de haarkleur past. Schrik niet als de kleur van de wenkbrauwen na het verven nét iets te donker is; hoe goed de verf ook wordt verwijderd, na enkele wasbeurten is de felheid er af en blijft de kleur lang en gelijkmatig zitten.
Is de kleur direct na het verven precies goed, dan bestaat het risico dat het na enkele dagen al weer iets te licht is en dat dan ook blijft.
De verf blijft gemiddeld 4 tot 5 weken zitten. Dit proces gaat in de zomer door zonlicht, zwemmen in chloorwater etc. wat sneller.
In de winter blijft het vaak wat langer zitten.

– Make up behandeling:
Het doel van make-up / visagie laten doen is het mooier maken van het gezicht, door middel van delen te accentueren en andere delen te camoufleren.
Make-up is er in verschillende vormen en wordt altijd naar uw wensen aangebracht.
Met een make-up behandeling van DSGbeauty ziet u er uit om door een ringetje te halen!
We besteden alle aandacht om u een resultaat te bezorgen waarmee u letterlijk en figuurlijk ‘gezien’ mag worden!
Dag make up:
Dit is een neutrale make-up. Er wordt een lichte foundation aangebracht en afgewerkt met een lichte minerale poeder. De ogen worden opgemaakt met een lichte bijpassende oogschaduw en een mascara met eventueel een oogpotlood of eyeliner.
Voor de lippen een neutrale kleur lipstick en/of gloss.
Avond / feest make up:
Dit is een wat zwaardere make-up. De kleuren van de oogschaduw en foundation wordt net iets zwaarder aangebracht dan de dag make-up.
Voor de lippen wordt een wat meer sprekenden kleur gebruikt.
Bruidsmake up:
Natuurlijk wilt u er op uw trouwdag extra mooi uitzien.
DSGbeauty kan uw bruidsmake up verzorgen. Want wat is er nu gerust stellender en fijner om te weten dat u er op de mooiste dag van uw leven fantastisch uitziet! We kunnen ervoor zorgen dat u op uw dag make-up draagt die bij u past en die de hele dag goed blijft zitten. De make-up wordt afgestemd op uw bruidsjapon, het is makkelijk als u daar vooraf een foto van stuurt.

Bruidsmake-up met proef op aanvraag: Voorbeeldprijzen, de prijzen zijn overleg: Bruidsmake-up inclusief 1,5 uur proefsessie €180,00* 1,5 uur proefsessie zonder make-up trouwdag €105,00* Extravagant, de hele make up aanpassing €200,00 – €500,00* Make-up bruidsmeisjes €37,50 Make-up andere gasten €32,50 *Exclusief evt. reis- en parkeerkosten, ik kom ook aan huis De bruidsmake-up prijzen van hierboven zijn in overleg!!!! Wenkbrauwen epileren 15 minuten 8€ Wenkbrauwen verven 15 minuten 15€ Wenkbrauwen epileren en verven 30 minuten 22,50€ Professionele make up:
 • Lichte Dag make up naturel €42,50
 • Feest/Avondmake up naturel €45,00
 • Glamour makeup / party makeup €50,00
 • (proef-) Bruids-Make up prijzen in overleg

  Voor speciale aanbiedingen volg ons op Instagram of neem contact op.

  Voor meer informatie, de laatste aanbiedingen
  en een afspraak maken via DM
  Of wil je een afspraak maken voor een make up behandeling via de mail, neem dan contact op:
  	
  
  Weet je wat ook leuk is: geef een leuke kadobon voor een beauty behandeling.
  Verras iemand met een make over, vollere lippen, mindere rimpels of gewoon omdat ze het verdient.

  Ook voor de bruiloftsgasten kan de make-up verzorgd worden en hiervoor gelden dan speciale prijzen .

  MAKE-UP EN BRUIDSMAKE-UP PRIJZEN:
  Voor speciale aanbiedingen volg ons op Instagram of neem contact op.